fiogf49gjkf0d
V tomto oboru veletrh svtov rovn.
Lednov setkn naplnn soutemi, kulturou, technikami a ocennmi.
Originln iniciativa zmrzlina versus nsil
Rimini Fiera 26.-30. ledna 2008
www.sigep.it
Rimini SIGEP je beze v pochybnosti svtov nejvznamnj veletrh v oblasti zmrzliny a jejho umleckho ztvrnn. U po ticet let se sem sjd profesionlov z tohoto oboru a veletrh se tak stv opravdovou podvanou. Vedle vstavnho sektoru zde probh bohat doprovodn program mimodn kvality s mezinrodn ast, kde jsou zastnny tak rzn koly a je mono porovnvat rzn techniky.
Jako napklad sout s mezinrodn ast, organizovan asociac SIGA, s nzvem Chu roku (v roce 2008 zamen na pchu kvy).
ZMRZLINOV SVTOV POHR (Hala C3)
Od 27. do 29. ledna budou na svtovm pohru soutit tmy z Evropy, Latinsk Ameriky, Asie a USA, kter pod Rimini Fiera ve spoluprci s Cogel-Fipe Confcommercio. Tet edice mezinrodn soute bude probhat v nov prav a s vtm publikem. Tmy budou vytvet sochy ze zmrzliny a tak z cukru. Je zde poznat velk soutivost mezi profesionly, kte chtj zskat titul, kter v minul edici vyhrl italsk tm. Vznamnm sponsorem tohoto ronku je Banca Monte De Paschi di Siena.
COMUNICANDO: CENA ZA NEJLEP REKLAMN KAMPA V ODBORNCH ASOPISECH V ROCE 2007 V SEKTORU ZMRZLINY A CUKRSTV.
V ter 29. ledna 2008 SIGEP pivt druhou edici tohoto ocenn. Cena je sponzorovna asopisem PuntoIt. Soutit se bude v pti kategorich: vrobky, suroviny a polotovary, strojn zazen a nin, vybaven, psluenstv, dekorace a vzdoba vitrn a pult, obalov techniky a doplky, sluby a ostatn. Je pipraveno est cen.
NOV VYDAN PUBLIKACE OD FRANCO CESARE PUGLIESI
Per non far squagliare il business je nzev knihy, kter se zabv obchodnmi technikami v oboru zmrzlinstv a cukrstv a presentace probhne 26. ledna od 15,30 do 16,30 v Hale C3.
VENETO LEADER KONFERENCE S NZVEM NOV HRANICE VE VROB ZMRZLINY A FINANN NSTROJE KE ZMEZINRODNN OBCHODU SE ZMRZLINOU.
K zskn pedstavy a informac o tom jak vytvoit nov zpsoby podnikn v sektoru zmrzliny a nejzajmavj oblasti v souasnosti. Veneto Leader (Agentura pro mezinrodn spoluprci) organizuje srii symposi pi veletrhu SIGEP. Prvn udlost je plnovan na sobotu 26. ledna od 14,30 (Diotallevi Room 2). U kulatho stolu se bude probrat tma Nkupn centra nov kombinace nkupu, zbavn sluby. Nov hranice pro zmrzlinu. Udlost je organizovan spolenost Sisterna Gelato a SIGEPem.
V pondl 28.ledna od 15 hod v Diotallevi Room 2 bude probhat udlost s nzvem Finann nstroje ke zmezinrodnn obchodu se zmrzlinou. Vroba zmrzliny je jednm z vznamnch obchodnch sektor uznvanch ve svt a to dky iniciativm italskch podnikatel , kte se rozhodli rozit obchodn aktivity i do zahrani. V tto dob banky, proexportn zrun spolenosti, leasingov a finann konsultan firmy nabz sluby a produkty pizpsoben druhu obchodovn. Tato konference chce presentovat nejnovj finann postupy pro podporu mezinrodnch projekt. Toto ve bude organizovno spolenost Sisterno Gelato (Veneto Leader) a SIGEPem.
TRADIN ZMRZLINA VERSUS NSIL
A nezmrznou nae smvy. Mstn komunity a koly pro dtsk blaho a poslen sociln odpovdnosti spolenost je nzev projektu od BuonLavoro CNA ve spoluprci s Oborem sociln podpory, ad mstn sprvy. V pondl 28. ledna v 15 hodin v Ravezzi Room bude probhat workshop nazvan Lekce ve sladkostech zmrzlina rozum zvyklostem po celm svt, kter je adresovan spolenostem zastnnm na veletrhu SIGEP. Udlost si dv za cl vytvet podniky s tradin zmrzlinou jako monost spoluprce na roziovn positivnch poselstv ve prospch dt, zlepen komunikace mezi dosplmi a dtmi na neformln rovni a s pedagogickm clem tuto spolenou komunikaci upevnit.
Pro dal informace :
Ing. Jan Voda ICS
Zastoupen veletrhu SIGEP pro R a SR
Wolkerova 9, 160 00 Praha 6
Tel. +420 224312163
Fax: +420 224312164
e.mail: j.voda@ics-prague.cz
www.ics-prague.cz