�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


SIGEP - pozvánka na zájezd

Autor: Jan Voda
Datum vyd�n�: 04.01.2008
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1016

29. Mezinárodní veletrh tradièních výrobcù zmrzliny, pekaøských výrobkù a cukrovinek
Pozvánka na zájezd - tématickou pracovní cestu, s programem obchodních jednání
Termín 25. - 29. ledna 2008 (pátek – úterý)

fiogf49gjkf0d

 
29. Mezinárodní veletrh tradièních výrobcù zmrzliny, pekaøských výrobkù a cukrovinek

Pozvánka na zájezd - tématickou pracovní cestu, s programem obchodních jednání
Termín     25. - 29. ledna  2008  (pátek – úterý)

Program
 pátek- odjezd z ÈR v odpoledních hodinách, noèní pøejezd do Itálie
 sobota-pøíjezd na místo v sobotu ráno celodenní návštìva veletrhu s prùvodcem – tlumoèníkem, úèast na obchodních jednáních, ubytování, veèeøe za doplatek
 nedìle – snídanì, návštìva veletrhu s tlumoèníkem, možnost úèasti na semináøích, programech, prohlídka Rimini, možnost nákupù, veèeøe za doplatek, pro zájemce návštìva vinných sklepù s veèeøí a degustací vín za pøíplatek 20 euro, nocleh
 pondìlí – snídanì, kurz ve IAL Cesenatico, nejen pro cukráøe. 4 hodinový odborný kurz  vás seznámí s novými technologiemi, surovinami, technikou výuky, degustace. Obìd, osobní volno, možnost návštìvy Cesenatica, pøístav, muzeum lodí, rybí trhy, návštìva obchodního centra IPER, nákupy, obèerstvení, v noèních hodinách pøejezd do ÈR
 úterý-pøíjezd dopoledne
Cena:6. 000,- Kè / os.   (zájezd se koná pøi minimálním poètu 35-ti osob)
Cena zahrnuje: 2 x ubytování, (strava 2 x snídanì, 1 x obìd,), služby delegáta –tlumoèníka, zajištìní VIP vstupenky, pro zájemce katalog, pro zájemce pøíprava obchodních jednání na veletrhu, doprava luxusním autokarem, odborný kurz.
Doporuèené kapesné: 100 EURO – drobné nákupy a stravování
Doprava autokarem, trasa :  Pardubice - Praha - Jihlava - Brno - Bøeclav - Itálie a zpìt
Poøádá:
ALFA TOUR s.r.o. , Mgr. Renata Kopecká, tel/ fax : 469 630 447 / 469 638 918
Ve spolupráci se: Zastoupením Výstavištì Rimini pro ÈR, SR, Ing. Jan Voda ICS– Wolkerova 9, 160 00 Praha 6, tel. 224312163, e.mail.: info@ics-prague.cz , www.ics-prague.cz
 IAL Cesenatico, Viale Carduci 225, Cesenatico - Italia

ALFA TOUR s.r.o.                                            tel/ fax : + 420 469 630 447   /   + 420 469 638 918
Palackého 55                                                   mob : + 420  777 622 098    a   608 778 475
Chrudim 537 01                                               e-mail: ckalfa@centrum.cz, IÈO : 25959379
Czech Republic                                              Bankovní spojení : KB Chrudim 19-5219740217/0100
                                                                        www.ckalfa.com
________________________________________

VELETRH  SIGEP  RIMINI
26. - 30. ledna 2007
29.Mezinárodní veletrh tradièních výrobcù zmrzliny, pekaøských výrobkù a cukrovinek
 Veletrh je nejvìtší svìtovou pøehlídkou zmrzlináøství a nejvìtší evropskou pøehlídkou produkce tradièního cukráøství .
Pøehlídka novinek surovin, polotovarù, produktù, strojù, vybavení, dekorací, služeb pro zmrzlináøství, pekaøství a cukráøství.
PEKAØSKÝ SIGEP- technologie, suroviny pro tradièní pekaøskou výrobu. 
CHOCO SIGEP-suroviny, technologie a výroba kvalitní èokolády.
SIGEP AREDA- vybavení   
SIGEP DECORA- dekorace.
Souèástí je obsáhlý doprovodný program konferencí, soutìží a dalších událostí. Z programu pro rok 2008: 3.roèník Svìtový pohár ve výrobì zmrzliny od 27.1. do 28.1.-hala C3 „BRED CUP“ –„Pekaøský pohár SIGEPu“  Národní –italské cukráøské mistrovství - soutìž seniorù a juniorù.  FOOD EXPERIENCE DESIGN  - design v potravináøství
OBORY:
• Cukráøské a pekaøské výrobky, polotovary, ingredience a suroviny.
• Zmrzlináøské výrobky, polotovary, ingredience a suroviny, kornouty, oplatky.
• Stroje pro výrobu a balení cukrovinek
• Stroje a vybavení pro zmrzlináøství
• Zaøízení a pøíslušenství pro tradièní výrobu sladkého peèiva a chleba
• Vnitøní vybavení všech druhù provozoven
• Chladící pulty a boxy, støíbrné a sklenìné nádobí
• Dekorace pro prodejny cukrovinek a zmrzliny
• Novinky: Pizza  a  Fresh Pasta

ALFA TOUR s.r.o.                                 tel/ fax : + 420 469 630 447   /   + 420 469 638 918
Palackého 55                                                   mob : + 420    777 622 098      a   608 778 475
Chrudim 537 01                                               e-mail: ckalfa@centrum.cz, IÈO : 25959379
Czech Republic                                               Bankovní spojení : KB Chrudim 19-5219740217/0100
                                                                         www.ckalfa.com
________________________________________

PØIHLÁŠKA zájezd– VELETRH  SIGEP  2008


Název organizace, firmy,školy: 


Adresa 


Telefonní spojení
 
e- mail:
 
Poèet úèastníkù:

Jméno,pøíjmení, místo a datum narození úèastníkù:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Odjezdové místo: 

Uzávìrka pøihlášek do 6.1. 2008

Žádám vystavit fakturu na ……… osob. 

IÈO:                                     DIÈ:


V…………….    dne………………….


podpis odpovìdné osob:                                     razítko firmy:


Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku