�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Fialový semináø a trio PB |
Autor: Jiøí Øezáè z Vìtrníku Datum vyd�n�: 01.03.2008 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1065 |
Známý pražský prodejce cukráøských potøeb, surovin a doplòkù Jaroslav Fiala prostøednictvím zámìru rozšíøení svého prodejního arzenálu expandoval až do zemì mající v celém svìtì díky svým cukráøským výrobkùm a zmrzlinì jedno z nejvìtších jmen. |
Známý a populární pražský prodejce cukráøských potøeb, surovin a doplòkù Jaroslav Fiala prostøednictvím zámìru rozšíøení svého prodejního arzenálu, expandoval až do zemì mající v celém svìtì díky svým cukráøským výrobkùm a zmrzlinì jedno z nejvìtších jmen, která jsou v myslích cukráøských tvùrcù zapsána velkými písmeny. Itálie dala svìtu ve sladkém oboru více než mnoho a díky své specifice v odvìtví produkuje i úmìrnì tomu odpovídající pomùcky. S èím vším se mohly cukráøky na „fialovém semináøi“ seznámit? Jednalo se o dortovou tvorbu za použití víceúèelových vypichovátek, použití do prodeje novì zavedeného dekorativního váleèku, dekorovacích kleštièek, zpùsob zpracování potahových hmot a jejich aplikace pøi dortové tvorbì a rovnìž gumpasty. K dortové tvorbì byly použity dva druhy potahovacích hmot. Jednalo se o typ K2 a Wilton. Jejich pøednost spoèívala v koexistenci s dortovou tvorbou, kde se nárokuje pružnost, nelámavost, možnost dobrého vyválení a dobrá vlastnost na potahovací úkony. Obrázky je možné klikem zvìtšit
|
Vytisknuto dne 11.12.2024 ze serveru |