�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Cukráøské rady našich ètenáøù |
Autor: - red. - Datum vyd�n�: 28.05.2008 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1100 |
V pøíspìvcích se objevují rùzné pøipomínky a návody jak si pomoci v rùzných nesnázích. Nìkteré z nich konzultujeme s odborníky na danou problematiku a pro naši ètenáøskou obec je pøedkládáme v souhrnu informací. |
V pøíspìvcích se objevují rùzné pøipomínky a návody jak si pomoci v rùzných nesnázích. Nìkteré z nich konzultujeme s odborníky na danou problematiku a pro naši ètenáøskou obec je pøedkládáme v souhrnu informací. Peèený výrobek ve formì Jak je to s vyklopením obsahu peèeného v bábovkové nebo dortové formì? Jsou rùzné zpùsoby co dìlat aby vyklopení probìhlo bez problému. Jak si zhotovit obyèejnou oplatku s možností domácí výroby? Tomáš Sedláèek zaslal odzkoušený recept použitelný v domácím prostøedí 4 bilky Do pevného snìhu zašlehejte cukr, opatrnì vmíchejte mouku a upeète ve vymazaném a vysypaném srnèím høbetu. Ještì horké zabalte do folie, nechte 2 - 3 hodiny vychladnout, pote nakrájejte na tenké plátky a pomalu na plechu usušte v troubì. zkuste také hranatou paštikovou nebo aspikovou formu. Když nechce pálená hmota zhoustnout Zhotovujete pálenou hmotu pøi doržení všech doporuèených pomìrù, ale ta je stále øídká a nedaøí se vám ji dostat do øádné konzistence. Kde bývá zøejmì chyba? |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |