�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


TICET SVEK NA DORTU SIGEP!

Autor: red.
Datum vyd�n�: 19.11.2008
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1125

Ticet let tradin vroby cukrovinek a zkusk, ticet let spch v sektoru italsk produkce: ticet let SIGEPu. Mezinrodn veletrh tradin vroby zmrzliny, cukrsk a pekask produkce se bude konat v Rimini od 17.1. do 21.1.

fiogf49gjkf0d

Tak u je tomu tak. Pkn zakulacen 30. jubileum v souvislosti s nejvtm cukrskm veletrhem svta, nejenome svd o optimu kdysi zvolenho npadu uspodat v zemi velk cukrsk historie mezinrodn cukrsk veletrh, ale zavdv vahu jakoue slavnostn nabdkou ns leton jubilant pekvap. Vdy 30. vro v sob skrv eln mladistvosti inspiranch exkluzivit pepsanch mal ivotn zkuenost  drkovho balen pvabu vyzrlho vku mld.
Nejinak je tomu, i lpe eeno bvalo, v souvislosti s populrnm SIGEPem, kde si v dob vldy krle zimy dvaj dostavenko cukri celho svta.
A jestlie bvalo, tak pi kvalit riminsk cukrsk fiery tomu tak i jistotn bude, obzvlt, kdy v letonm roce vem svm pchozm pozved cukrsk veletrh (ale nikoli pouze ten) i italsk cukrsk, zmrzlinsk a pekask kvality svm hostm na pivtanou.

Tm vstavit Rimini ji pipravuje 30. vron edici.

Setkn s mezinrodnm veletrhem tradin vroby zmrzliny, cukrsk a pekask produkce se kon od 17.1. do 21.1. 2009.
Narstajc mezinrodn profil: v kvtnu v Brazlii a v z v USA



Rimini, 16. dubna 2008 ticet let tradin vroby cukrovinek a zkusk, ticet let spch v sektoru italsk produkce: ticet let SIGEPu. Mezinrodn veletrh tradin vroby zmrzliny, cukrsk a pekask produkce se bude konat v Rimini expo centru od 17.1. do 21.1. v jeho 30. edici. Organizan tm Rimini Fiera ji pipravuje vron oslavy, kde znovu pedstav pedn svtov postaven tohoto veletrhu v oblasti vroby italsk zmrzliny a tradinho cukrstv. Sektoru, kter se v prbhu let podl vznamnm zpsobem na trhu a je doplnn o vedouc pozici tradinho pekastv.

2008 ROK PELOMU
SIGEP pokrauje v nrstu potu nvtvnk. Posledn edice doshla sla 95,357 s nrstem 3% oproti roku 2007. Zahranin nvtvnci doshly sla 15,563 (8% nrst oproti 2007) ze 128 zem. Pozoruhodn spch, kter nastnil ji nrst v pedelch edicch. SUGEP potvrdil, e doke pithnout irokou pozornost  vetn mdi. Pes 400 novin se akreditovalo v tiskov kanceli.

NOV PROJEKT
V roce 2009 veletrh nael sv ideln msto v kalendi vtina obchodnk me takto lpe plnovat jejich ast na veletrhu a tm zachytit velikonon a letn seznu. Vstava zabere nejmn 16 hal a tak bude zahrnovat dleitou oblast vnovanou kv Espresso & Hot Drinks.
Jako vedlej udlost bude edice 2009 znovu podat  The Gelato is Served, Delicious & Famous, SIGEP Giovani  a SIGEP Bread Cup.

TICT VRO
Velk reprodukce vznamnch umleckch dl a velk oslavy budou organizovny za elem odmnit firmy, kter vystavuj na SIGEPU ji 30 let. dn prty, kter by oslavovala samotn vstavit, ale podkovn tm, kte byli s nmi ji od samho zatku, kte tomuto sektoru v a  na trhu ukazuj, e jeho representovnm napomhaj k nrstu vynikajcch standard.

ZAHRANIN ZEM
Mezinrodn profil veletrhu, jak jsme ji zmnili, je jednm z klovch komponent vvoje SIGEPu. Podporujce trh, zam expo svoj pozornost na kvalifikovan nkup a to hlavn ze zem, kde maj vysok nroky (pedevm Nmecko). Aby podpoil narstajc mezinrodn profil, SIGEP rozil s spolupracovnk z vce ne 20 zem (UK, Nmecko, Rakousko, vcarsko, Chorvatsko, Bosna a Hercegovina, Srbsko, ern Hora, Makedonie, ecko, Belgie, Francie, esk republika, Slovensko, Maarsko, Polsko, USA a Izrael). Ped 30. edic v lednu Rimini Fiera a SIGEP sehraj vznamnou roli na dalch expo udlostech, kter zahrnuj tradin cukrstv. Od 16. do 19. 6. FITHEP, spn expo projekt v San Paolo v Brazlii za spoluorganizovn Rimini Fiera a Publitec.  Od 21. do 23.9. se bude konat prvn edice SIGEP U.S.A. v Atlantic City Convention center, zamen na tradin vrobu v oboru pekaskm, cukrskm a organizovan Rimini Trade Fair Inc. a Frozen Desserts Expo LLC, svtovm organiztorem a elnm pedstavitelem americkho vstavnickho sektoru.

 

FOOD EXPERIENCE DESIGN
SIGEP pokrauje v podpoe (jako akademick partner) POLI.design instruktnch kurz Milnsk Polytechniky. Hlavn dvou kurz Food Experience Design: prvn v inovaci maloobchodu (pekastv, zmrzlinstv a cukrstv), druh v inovaci pizzri.


SIGEP 2009 VE ZKRATCE
Organiztoi: Rimini Fiera SpA; edice: 30; frekvence: ron; kategorie: mezinrodn veletrh; vstup: pouze obchodn nvtvnci; vstupenky: 31; otevrac doba: 9.30 18.30 , posledn den: 9.30 - 17.00; project manager: Gabriella De Girolamo; info: +39 0541 744111; Webov strnky: www.sigep.it

TISKOV KONTAKTY:
Rimini Fiera SpA communication & media relations service
+39 0541 744510 press@riminifiera.it
manager: Elisabetta Vitali; press office coordinator: Marco Forcellini; press staff: Nicoletta Evangelisti Mancini and Alessandro Caprio; media consultant: Cesare Trevisani Nuova Comunicazione Associati

Zastoupen SIGEP 2009 pro R a SR
Ing.Jan Voda ICS
Wolkerova 9, 160 00 Praha 6
Tel: +420 224312163
Fax: +420 224312164
e.mail:
j.voda@ics-prague.cz
www.ics-prague.cz


Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku