�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Italský veletrh SIGEP aktuálním lékem pøicházející krize |
Autor: Jiøí Øezáè z Vìtrníku Datum vyd�n�: 06.01.2009 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1153 |
Proto vám tento gigant oborového výstavnictví nabízí pomocnou ruku v možnosti návštìvy nejvìtšího svìtového pøedstavení tradièní výroby cukráøství, pekaøství a zmrzlináøství SIGEP 2009 – 17.- 21. ledna 2009, na Výstavišti v Rimini v Itálii. |
Dìjiny se vyznaèují svým neustálým pohybem, jehož pùsobení mùže být nachýleno v pøíznivém èi zcela opaèném smìru. Bohužel se právì v souèasnu nacházíme ve vývojové poloze, kdy budoucnost nemusí být, a zøejmì ani nebude, pro nìkteré z nás pøíliš pøíznivá. Jak je známo z neomylných dat historie, zátìž všerùzných nepøízní pøežívají jen ti nejsilnìjší, potažmo ti nejlepší. K tomu aby se zájem spotøebitelù v jejich zúžené finanènì manévrovací situaci neodklonil od dveøí našich cukráren, bude k tomu stoprocentnì nutná inovace našich výrobkù i èinnosti. V otázce kde nalézt optimum takovéhoto øešení nabízí odpovìï nejvìtší cukráøský a zmrzlináøský veletrh svìta SIGEP v italském Rimini, který se koná v již blízkém termínu tohoto mìsíce a mající ve svém programu další, výrazným zpùsobem zastoupenu, oborovou složku pekaøství. U nás je zatím výraz krize projednáván spíše ve verbální rovinì, ale svìt znalý výkyvù a dopadù rozmarù v tržním hospodáøství, se na tento nálet „ekonomického saranèete“ pøipravuje s nesmírnou vážností. Požadavky na informace, zájezd, vstupenky, ubytování adresujte na naši kanceláø email: j.voda@ics-prague.cz. Informace o veletrhu na www.sigep.it a www.ics-prague.cz
Zmrzlina na stùl “TROFEO ENZO VANNOZZI”: Mezinárodní soutìž družstev – úèastní se Argentina, Brazílie, Francie, Itálie, Maïarsko, Španìlsko a USA – pøipravují pøed publikem tøi zpùsoby mistrovské pøípravy. “SIGEP BREAD CUP": Mezinárodní pekaøské mistrovství – úèastní se družstva – Belgie, Australie, Israele, Maïarska, Itálie, Španìlska, Francie, Mexika, Portugalska a Nìmecka. “CAMPIONATO ITALIANO DI CIOCCOLATERIA” – italské mistrovství v èokoládì – kvalifikace na mistrovství svìta v Paøíži 2009. “TROFEO SENSORIALE SIGEP CHOCOCLUB” - soutìž 10 mistrù cukráøù s èokoládovým tématem a s následnou degustací “IL LABORATORIO DELLE IDEE EUROPEO": soutìž družstev “ inovace pro tradièní “umìleckou” zmrzlinu . “Cocktail party di POLI.Design” – design a inovace interiérù – architektonické projekty “ Campionato Italiano di Pasticceria Juniores - Trofeo Bonati” – italské cukráøské juniorské mistrovství ''LEZIONI DAI CAMPIONI DEL MONDO DI PIZZERIA'' – itaští svìtoví mistøi – instruktoøi ve výrobì pizzi zdarma školí “SICILY DAYS” – prezentace a degustace tradièního sicilského a støedozemního cukráøství a zmrzlináøství “TEAM ITALY AL WORLD PASTRY TEAM CHAMPIONSHIP” – prezentace italského cukráøského teamu pro mistrovství svìta |
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru |