�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
V em tkv tajemstv chuti okoldy? |
Autor: red. Datum vyd�n�: 21.01.2009 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1162 |
okolda je pro lidsk chuov orgny velikm vbidlem, nap tomu, e jej zkladn surovina kakaov boby se vbec dnm chuovm poitkem nevyznauj. Jsou hok. To co ns na okold lk je ve sv podstat soubor chemickch proces. |
okolda je pro lidsk chuov orgny velikm vbidlem, nap tomu, e jej zkladn surovina, kakaov boby, se vbec dnm chuovm poitkem nevyznauj. Jsou hok. To co ns na okold lk, je ve sv podstat soubor chemickch proces, jich bylo dosaeno bhem nkolika stolet vzkumu, tto dnes populrn pochutiny. Je to v zkladn mluv pedevm kombinace kakaa, cukru a tuku. Samotn kakaov boby nemohou k chuov nirvn bt npomocny, protoe jsou pouze hok. To ovem na prvn kousnut. Samotn podstata tkv v nem jinm. Je to v prav a kombinaci se zmnnmi psadami. Bl okoldov krm Postup |
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru |