�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Jeptišèin mls - masopustní italský recept |
Autor: Enzo del Monte Datum vyd�n�: 23.02.2009 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1179 |
Tento recept pochází z Itálie, z oblasti Emilia Romagna, kde se nachází i mìsto Rimini a veletrh SIGEP. Podstatou kvalitního provedení je dobrá pøíprava tìsta, které je nutno zpracovávat s peèlivostí a trpìlivostí do pevné pevné a ellastické podoby. |
Tento recept pochází z Itálie, z oblasti Emilia Romagna, kde se nachází i mìsto Rimini a veletrh SIGEP. Podstatou kvalitního provedení tohoto receptu je dobrá pøíprava tìsta, které je nutno zpracovávat s velkou peèlivostí a trpìlivostí až nabyde pevné a elestické podoby. Podle názvu má být jeho pùvod receptury v italském klášteøe. Suroviny pro 45 ks Pøíprava |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |