�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Cukrář roku - Martin Braun Cup

Autor: Jaroslav Fiala
Datum vyd�n�: 04.03.2009
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1185

Finále soutěže se uskuteční dne 6.3.2009 jako součást doprovodného programu Mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelových služeb a veřejného stravování G+H 4.-6.3. 2009 v Brně na veletržním výstavišti v pavilonu C.

fiogf49gjkf0d

Cukrář roku - Martin Braun Cup

ročník 2008/2009

FINÁLE

Soutěž „ Cukrář roku – Martin Braun Cup“ pořádá AKC ČR pod patronací a díky sponzorství firmy Martin Braun KG z Hannoveru, prostřednictvím zástupce firmy pro Českou republiku Ing.Jaroslava Fialy

Finále soutěže se uskuteční dne 6.3.2009 jako součást doprovodného programu Mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelových služeb a veřejného stravování G+H  4.-6.3. 2009 v Brně - Výstaviště Brno, Pavilon C



Soutěžní úkol na téma: „Karnevalové veselí“

KATEGORIE  A  - Junior:

1. soutěžní úkol

·         Mísa Petits Fours - čtyři druhy po osmi kusech   
  Kalkulaci na celý výrobek (surovinová norma a technologický postup)
 Degustační vzorek po dvou kusech od každého druhu       

2. soutěžní úkol

  • Slavnostní dort o velikosti 12ti porcí 
  • Kalkulaci na celý výrobek (surovinová norma a technologický postup)
  • Degustační vzorek do hmotnosti 500g (musí obsahovat všechny suroviny podle dané kalkulace – nemusí odpovídat tvaru výrobku)

KATEGORIE  B  - Senior:

1. soutěžní úkol

 Mísa Petits Fours – pět druhů po osmi kusech  s výzdobou jako hlavním bodem (skulpturou), která vhodně doplňuje mísu 
 Kalkulaci na celý výrobek (surovinová norma a technologický postup)
 Degustační vzorek po dvou kusech od každého druhu

2. soutěžní úkol

  • Tři samostatné talířové dezerty
  • Kalkulaci na každý dezert samostatně (surovinová norma a technologický postup)
  • Jeden degustační vzorek od každého dezertu

 

Výrobky musí obsahovat tři suroviny ze sortimentu firmy Martin Braun KG, které dodává firma Fiala – Praha s.r.o..


Vytisknuto dne 08.04.2025 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku