�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Mezinrodn veletrh G+H / -1. |
Autor: Ji ez z Vtrnku Datum vyd�n�: 09.03.2009 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1187 |
Tradin nejvt esk juniorsk kulinsk sout Gastrojunior, pro tentokrt premirov obohacena o vznamn cukrsk kln Cukr roku Braun Cup, byla kvalitnm aknm vrcholem tydennho podn veletrn slavnosti v Brn. |
Podvme-li se na leton veletrh uvedenho nzvu, znm pod zkratkou G+H, zkusme jej vidt pohledem ekonom brnnskho veletrhu na po eky Svratky. Tolikrt skloovan slovo krize bylo bezesporu vstranm mementem v hospodsk rozvaze s tvorbou nejedn vrsky na ele kompetentnch initel v pslunm oboru. Nap tomu e boue rozmar doke pustoit mnoh tvary prodnch uskupen i vtvor lidsk innosti, pesto i tm nejniivjm silm doke s spchem vzdorovat objekt s pevnm fundamentem a kvalitn provedenou konstrukc, jak jsme se mohli pesvdit v druh pli 10. tdne letonho roku pi podn G+H a Vinexu. Kame m moje slova? Do prostoru lehce prkazn statistiky, hovocm o vzestupnm daji proti minulu, kdy by v krizovm obdob souasna dal ruku do ohn kdy ne nikdo, tak mlokdo, a kter svmi vslednmi sly pekonala oekvn i tch nejvtch optimist. Jenom pedbn vsledky pedbhaj tm o 14 procent nvtvnost proti roku 2007! Podvmeli se do trob veletrnch pavilon, nejene nalezneme mnoinu vystavovanch expont, ale i designovou atraktivnost prosted snoubc se mnohdy s dvtipnou nabdku neotelho novotvaru. Potravinsk hit poslednch rok, s dodatkem, e nikterak brn jako mdn vstelek ve jmnu pnosu jaksi atraktivity za kadou cenu, nbr stvajc se seriznm a danm potravnm artiklem na gastronomickm trhu. Bioprodikty tak mly i sv zastoupen na 4. ronku G+H. Kvalita biopotraviny je vyvena i cenou, kter jej hodnotu doke navit v du nkolika destek procent. Pesto kivka ukazatele poptvky m po tomto druhu vrobku vzestupnou tendenci. irok kla nabdky strojnho a technologickho vybaven pro kuchyn a cukrrny pod jednou stechou. Tak by mohl znt propagan slogan tkajc se spolenosti GOZ GASTRO, ptomn na veletrn G+H, majc ve svch adch specialisty v danch oborech, jejich dlouholet profesn zkuenost m vystn v rozmanit provozn nabdce, servisu a poradenstv aktulnch poteb pro firmy zamen na gastronomick provoz. Perlika letonho G+H Z Prahy a k pavilonu A Organiztoi letonho G+H a Vinex pipravili pro nvtvnky z esk sti na republiky pjemnou a velmi atraktivn novinku v podob specilnho vlaku vypravenho z Prahy se smrem jzdy pes Pardubice, tedy po klasick rychlkov trase, nejenom na rolu jak Bran ve svm argonu nazvaj hlavn ndra, ale s pokraovnm pes centrum msta, Star Brno podl toku eky Svratky a do Pisrek, odkud vlak zamil branou do arlu brnnskho vstavit. Jake se takto netradin cestou mohl dostat a ped pavilon A? Odpovm, e docela tradin, a to v kolejov stop vybudovan u v samm potku vzniku BVV, kter slou vlku motorku k peprav veletrnch expont, vedouc z hlavnho ndra a do nitra veletrhu. Pro by zde muselo bt pepravovno pouze zbo?, ekla si spolenost Veletrhy Brno a.s. a materiln vytenost vymnila za lidsk nklad, m pipravila pjemn zitek jak pro astnky tto jzdy, tak i pekvapen pro obyvatele jihomoravsk metropole a jejch nvtvnk. Vzhledem k tomu, e trasa Brno hlavn ndra nen pro kolejov povoz elektrifikovan, dolo k pepaen na motorovou lokomotivu a cel vlak si to zamil pes tatl (msto) s clovou stanic vystec (vstavit). Cukrt gastrojunioi Tradinm cukrskm soutnm vrcholem bv gastronomick veletrh, a to bu v sudm roce proslul SALIMA i v lichm G+H. A tak i onak, v dnm ppad nepijdou v monosti ve zmen dovednost mlad cukri v dnm roce zkrtka. Cesta na brnnsk finlov vrchol m dosti strm vstup, jeho pat se nalz v regionlnch kolech, z nich nejlep z nejlepch se ocitaj a ve finlov skupin juniorskho cukrskho V.I.P. - pokraovn -
|
Vytisknuto dne 24.11.2024 ze serveru |