�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
Velikonoèní oko |
Autor: FIALA - PRAHA s.r.o. Datum vyd�n�: 08.04.2009 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1206 |
|
Kynuté tìsto vyválíme na sílu 4 mm, vypíchneme formièkou ve tvaru vejcete a klademe na plech. V polovinì kynutí uprostøed plochy vytlaèíme dùlek a prostor vyplníme peèným pudingem a vložíme pùlku meruòky. |
|
|
fiogf49gjkf0d
Suroviny – 30 ks 2250 g kynutého tìsta 750 g KSK krému na peèení – Peèný puding 450 g merunìk Dekorace 450 g Colorado žluté 50 g cukr mouèka
Postup Kynuté tìsto vyválíme na sílu 4 mm, vypíchneme formièkou ve tvaru vejcete a klademe na plech. V polovinì kynutí uprostøed plochy vytlaèíme dùlek a prostor vyplníme peèným pudingem a vložíme pùlku meruòky. V dobì ¾ kynutí vložíme do pøedehøáté trouby na teplotu 220 ° C a peèeme po dobu 12 minut. Po skonèení peèení vychladnuté peèivo natøeme pøipraveným Colorado žluté a posypeme cukrem mouèka. Speciální suroviny uvedené v receptuøe, nakoupíte u firmy Fiala–Praha s.r.o. a poboèkách, viz banner nalevo. |
|
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) Konec �l�nku |