�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Èokoládové polotovary / - 2. |
Autor: Alena Pùlpánová Datum vyd�n�: 03.11.2009 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1304 |
Výrobním postup je velmi jednoduchý, spoèívající v dokonalém promíchání všech surovin (kakaové máslo pøedem rozpustíme). Pro výrobu kvalitní hmoty je dùležité, aby mìl cukr co nejjemnìjší granulaci. |
Modelovací hmota Cukr mouèka - pudr - 0,500 kg, Fondánová hmota základní - 0,150 kg, Kakaové máslo - 0,120 kg, Mandlový olej - nìkolik kapek Dortová šlehaná hmota s grankem Cukr krupice - 1,000 kg, Bílky tekuté - 1,400 kg, Žloutky - 0.700 kg, Pšenièná mouka hladká - 1,000 kg, Pšenièná mouka polohrubá - 0,700 kg, Olej - 0,400 kg, Granko - 0,200 kg
|
Vytisknuto dne 22.12.2024 ze serveru |