�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
Vánoèní jedlièka - recept |
Autor: FIALA - PRAHA s.r.o. Datum vyd�n�: 25.11.2009 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1316 |
|
Støíkacím pytlíkem s øezanou zdobící trubièkou è. 5 vytvoøíme vánoèní jedlièky. Po zchladnutí naplníme vánoèní jedlièky vyšlehaným NUGOTINEM (slepujeme) a spodní èást polejeme rozpuštìným Mohrenglanzem. Na závìr ozdobíme cukrovým dekorem. |
|
|
fiogf49gjkf0d
Vánoèní jedlièka
Na 40 ks výrobku potøebujeme: 2000 g Mürbella/Braun/ smìsi na peèení 1000 g margarinu nebo másla (mìkkého) 200 g vajec 300 g vody 1/3 Mürbelly se zbylými surovinami vyšleháme pøi støední rychlosti a poté smícháme se zbytkem Mürbelly. 800 g NUGOTIN/Braun, lehce vyšlehaný – k plnìní (slepení) 400 g Mohrenglanz hoøký/Braun 40 ks cukrové ozdoby (Mikuláš)
Zhotovení:
Støíkacím pytlíkem s øezanou zdobící trubièkou è. 5 vytvoøíme vánoèní jedlièky. Teplota peèení: 200 °C Doba peèení: asi 12 minut Po zchladnutí naplníme vánoèní jedlièky vyšlehaným NUGOTINEM (slepujeme) a spodní èást polejeme rozpuštìným Mohrenglanzem. Na závìr ozdobíme cukrovým dekorem.
Všechny suroviny a pøípravky nakoupíte u firmy Fiala - Praha s.r.o. v poboèkách v celé ÈR |
|
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) Konec �l�nku |