�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Vánoèní jedlièka - recept

Autor: FIALA - PRAHA s.r.o.
Datum vyd�n�: 25.11.2009
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1316

Støíkacím pytlíkem s øezanou zdobící trubièkou è. 5 vytvoøíme vánoèní jedlièky.
Po zchladnutí naplníme vánoèní jedlièky vyšlehaným NUGOTINEM (slepujeme) a spodní èást polejeme rozpuštìným Mohrenglanzem. Na závìr ozdobíme cukrovým dekorem.

fiogf49gjkf0d


Vánoèní jedlièka

Na 40 ks výrobku potøebujeme:
 
2000 g Mürbella/Braun/ smìsi na peèení
1000 g margarinu nebo másla (mìkkého)
 200 g vajec
 300 g vody
        1/3 Mürbelly se zbylými surovinami
        vyšleháme pøi støední rychlosti a poté
        smícháme se zbytkem  Mürbelly.
 800 g NUGOTIN/Braun, lehce vyšlehaný – k plnìní  (slepení)
400 g Mohrenglanz hoøký/Braun
  40 ks cukrové ozdoby (Mikuláš)

Zhotovení:

Støíkacím pytlíkem s øezanou zdobící trubièkou è. 5 vytvoøíme vánoèní jedlièky.
Teplota peèení: 200 °C
Doba peèení:    asi 12 minut
Po zchladnutí naplníme vánoèní jedlièky vyšlehaným NUGOTINEM (slepujeme) a spodní èást polejeme rozpuštìným Mohrenglanzem. Na závìr ozdobíme cukrovým dekorem.

Všechny suroviny a pøípravky nakoupíte u firmy
Fiala - Praha s.r.o. v poboèkách v celé ÈR


Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku