�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Profitirols po italsku |
Autor: Enzo del Monte Datum vyd�n�: 19.01.2010 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1348 |
Peèeme asi 15 minut v pøedehøáté troubì. Poté teplotu zredukujeme na 160 °C ( plyn na 3. stupeò) a peèeme dalších 25 minut, až jsou vìtrníky zlatohnìdé. Ty pak vyjmeme z trouby a odstraníme ze støedu mìkký zbytek tìsta. |
Neobvyklý název cukráøského produktu není nièím jiným než nám známým èeským vìtrníkem, který v tomto provedení pøedkládáme v italském ztvárnìní. Jeho plnìní je dosti libovolné, mùže se použít klasická tuzemská náplò nebo šlehaèka èi pudingový krém, kdy se povrch dozdobuje èokoládou. Tyto vìtrníky po italsku nemající karamelovou èi èokoládovou polevu a pouze se nìkolika pruhy polijí èokoládou. Odpalované tìsto Plnìní Pøíprava |
Vytisknuto dne 30.12.2024 ze serveru |