�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
VELIKONOCE s Fialou / -1. |
Autor: FIALA PRAHA, s.r.o. Datum vyd�n�: 16.03.2010 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1369 |
Hmotu zmrzlinovými kleštìmi nebo lžící vložíme do tuku.Bìhem peèení èastìji obracíme.Teplota peèení: ca. 165 až 175 °C. Doba peèení : ca. 10 minut. Po upeèení vyválíme tvarohové míèky ve vanilkovém cukru. |
Velikonoèní tvarohové míèky 1000 g BRAUN´s Všechny pøípravky 2 až 3 minuty na støedním Zhotovení Tip pro zvýraznìní aromatu: Aromatizujeme s ca. 10 g Sizilia, citornovým aromatem Combani, Vannile-Aroma Uvedené suroviny nakoupíte u fa. FIALA - PRAHA, s.r.o.
|
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |