�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


VELIKONOCE s Fialou / -1.

Autor: FIALA PRAHA, s.r.o.
Datum vyd�n�: 16.03.2010
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1369

Hmotu zmrzlinovými kleštìmi nebo lžící vložíme do tuku.Bìhem peèení èastìji obracíme.Teplota peèení: ca. 165 až 175 °C. Doba peèení : ca. 10 minut. Po upeèení vyválíme tvarohové míèky ve vanilkovém cukru.

fiogf49gjkf0d

Velikonoèní tvarohové míèky

1000 g BRAUN´s                   Všechny pøípravky 2 až 3 minuty na støedním                    
          Quarkbällchen            stupni vymícháme do hladka (pozor nikoli do
          Feinbackmittel              pìny) a necháme v klidu odstát 10 minut.
1300 g vody, ca. 20°C        

Zhotovení

Hmotu pomocí  zmrzlinových kleští
nebo lžíce vložíme do tuku.
Bìhem peèení èastìji obracíme.
Teplota peèení: ca. 165 až 175 °C
Doba peèení   : ca. 10 minut

Po upeèení vyválíme tvarohové míèky ve vanilkovém cukru.

Tip pro zvýraznìní aromatu: Aromatizujeme s ca. 10 g Sizilia, citornovým aromatem Combani, Vannile-Aroma

Uvedené suroviny nakoupíte u fa. FIALA - PRAHA, s.r.o.

 


Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku