�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
VELIKONOCE s Fialou /- 4. |
Autor: FIALA - PRAHA s.r.o. Datum vyd�n�: 29.03.2010 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1376 |
Hmotu rozetøeme na plech vyložený peèným papírem nebo vymazaný a lehce pomouènìný. Na povrch rozvrstvíme rybíz a peèeme. Po vychladnutí potøeme vajeènolikérovou šlehaèkou Øezy necháme asi 1 hodinu v lednièce ztuhnout. |
Oøechové øezy s vajeènolikérovým krémem Písková hmota NussgeNuss-hmota 350 g rybízu Šlehaèkový krém-vajeèný likér 300 g Alaska-express Neutral Dekor Zhotovení Hmotu rozetøeme na plech vyložený peèným papírem nebo vymazaný a lehce pomouènìný. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |