�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
Velikonoce v kombinaci cukr a kucha |
Autor: Karel Drpal Datum vyd�n�: 02.04.2010 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1378 |
|
Do vlanho mlka rozdrobme drod, pidme rozputn margarn, loutky, sl a mouku. Vypracujeme tu tsto a nechme vykynout. Z vykynutho tsta vyvlme obdlnk o tlouce asi 1 cm, kter poklademe na siln pltky. |
|
|
fiogf49gjkf0d
Szynka w ciecie murzin (unka zapeen v tst)
20 ml mlka 100 g margarnu 42 g drod (1 kostka) 2 loutky 300 g polohrub mouky 100 g unky 100 g uzenho vaenho bku 100 g bl klobsy
Do vlanho mlka rozdrobme drod, pidme rozputn margarn, loutky, sl a mouku. Vypracujeme tu tsto a nechme vykynout. Z vykynutho tsta vyvlme obdlnk o tlouce asi 1 cm, kter poklademe na siln pltky nakrjenou unkou, uzenm bkem a blou klobsou. Pehneme tsto z jedn a druh strany jako zvin, poteme rozlehanm vejcem a nechme vykynout. Polome na vymazan smaltovan plech a peeme do zlatova. V konvektomatu peeme v reimu hork vzduch 30 minut pi teplot 170 C.
|
|
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) Konec �l�nku |