�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Velikonoce v kombinaci cukr a kucha

Autor: Karel Drpal
Datum vyd�n�: 02.04.2010
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1378

Do vlanho mlka rozdrobme drod, pidme rozputn margarn, loutky, sl a mouku. Vypracujeme tu tsto a nechme vykynout. Z vykynutho tsta vyvlme obdlnk o tlouce asi 1 cm, kter poklademe na siln pltky.

fiogf49gjkf0d

Szynka w ciecie murzin (unka zapeen v tst)

20 ml mlka
100 g margarnu
42 g drod (1 kostka)
2 loutky
300 g polohrub mouky
100 g unky
100 g uzenho vaenho bku
100 g bl klobsy

 Do vlanho mlka rozdrobme drod, pidme rozputn margarn, loutky, sl a mouku. Vypracujeme tu tsto a nechme vykynout. Z vykynutho tsta vyvlme obdlnk o tlouce asi 1 cm, kter poklademe na siln pltky nakrjenou unkou, uzenm bkem a blou klobsou. Pehneme tsto z jedn a druh strany jako zvin, poteme rozlehanm vejcem a nechme vykynout. Polome na vymazan smaltovan plech a peeme do zlatova.  V konvektomatu peeme v reimu hork vzduch 30 minut pi teplot 170 C.

 


Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku