�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Likrov piky a prava jejich npln |
Autor: Alena Plpnov Datum vyd�n�: 05.05.2010 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1396 |
Dal zmna se provedla v dvkovn kakaovho prku, snenm tm o 50 procent. To bylo mon proto, e souasn kakaov prek m velmi vraznou chu a podstatn tmav barvu ne sortiment dve vyrbn. |
Dal zmna se provedla v dvkovn kakaovho prku, snenm tm o 50 procent. To bylo mon proto, e souasn kakaov prek m velmi vraznou chu a podstatn tmav barvu ne sortiment dve vyrbn. K lep homogenit npln pispv i pdavek Cuki creamu. Suroviny cukr krupice 0,400 - sjov mouka odtunn 0,200 - margarn stoln 0,900 - cukrsk kakaov poleva needn 0,900 - kakaov prek 0,060 - Cuki cream 0,050 - voda 0,600 - celkem 3,110 - ztrty 0,110 - hotov npl 3,000 Vrobn postup: Ve vhodn ndob (kter nen nchyln k pepalovn) krtce prolehme run metlikou prost kakaov prek, cukr krupici a sojovou mouku ve vod. Pidme nakrjen margarin a sms za stlho mchn na mrnm ohni povame asi 5 minut. Do hork smsi zamchme krjenou cukrskou kakaovou polevu, Cuki cream a ve pozvolna promchme, a se poleva zcela rozpust. Za obasnho promchn nechme vychladnout. Pot vychladme v lednice do druhho dne. V kotli lehacho stroje vylehme do vzniku hladkho, lehkho krmu za souasnho mrnho naht. - hmotnost v kg: cukr krupice 0,400 - sjov mouka odtunn 0,200 - margarn stoln 0,900 - cukrsk kakaov poleva needn 0,900 - kakaov prek 0,060 - Cuki cream 0,050 - voda 0,600 - celkem 3,110 - ztrty 0,110 - hotov npl 3,000 Vrobn postup: Ve vhodn ndob (kter nen nchyln k pepalovn) krtce prolehme run metlikou prost kakaov prek, cukr krupici a sojovou mouku ve vod. Pidme nakrjen margarin a sms za stlho mchn na mrnm ohni povame asi 5 minut. Do hork smsi zamchme krjenou cukrskou kakaovou polevu, Cuki cream a ve pozvolna promchme, a se poleva zcela rozpust. Za obasnho promchn nechme vychladnout. Pot vychladme v lednice do druhho dne. V kotli lehacho stroje vylehme do vzniku hladkho, lehkho krmu za souasnho mrnho naht. |
Vytisknuto dne 11.03.2025 ze serveru |