�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Okteto cukráøských variant Pavlíny Berzsiové / -2. |
Autor: Jiøí Øezáè z Vìtrníku Datum vyd�n�: 05.10.2010 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1441 |
Dezert Pigna collada, který je obemknut èokoládovou møížkou z tukové polevy Mohrenglanz. Èokoládová møížka je velmi jemná ozdoba, do které když se zakrojí tak se møížka lehce poddá pøíboru a v ústech se pøíjemnì a lahodnì rozplyne. |
Pavlína Berzsiová se dnes již podruhé ohlíží s naším portálem za svými výrobky, které zhotovila pøi pøíležitosti pøedvádìcí akce v Potravináøské škole a služeb v Brnì, Charbulovì ulici, kde pøedvádí jak lehce, rychle a zároveò i modernì je možné pøipravit chutné a dobøe vypadající dezerty, jejichž pøíprava vyžaduje minimum èasu. Pøi cukráøském kurzu viceprezidentky AKC byly používány cukráøské výrobky, suroviny a pomùcky od firmy FIALA. Dezert Pigna collada, který je obemknut èokoládovou møížkou z tukové polevy Mohrenglanz. Èokoládová møížka je velmi jemná ozdoba, do které když se zakrojí tak se møížka lehce poddá pøíboru a v ústech se pøíjemnì a lahodnì rozplyne. Opìt je použita omáèka, oøechy v karamelu a kousek èerstvého ovoce, v tomto pøípadì hrozny a jablko. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |