�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Okteto cukráøských variant Pavlíny Berzsiové / - 4. |
Autor: Pavlína Berzsiová Datum vyd�n�: 07.10.2010 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1443 |
Mousse je lehký krém, který se šlehá pouze s mlékem, èili pøíprava je hotová bìhem nìkolika málo minut. Pokud se tento výrobek podává v restauracích, tak bìhem doby než kuchaø pøipraví pokrm, cukráø lehce zhotoví tento dezert. |
Mušle Jedná se opìt o tvorbu rychlého mouèníku. Podstatu výrobku tvoøí èokoládová skoøápka z bílé èokolády, která je dodávána v polystyrénových obalech. To znamená, že výrobek mùžeme mít uskladnìný a v pøípadì rychlého použití, naplníme skoøápky bílým a kakaovým moussem. Mousse je lehký krém, který se šlehá pouze s mlékem, èili pøíprava je hotová bìhem nìkolika málo minut. Pokud se tento výrobek podává v restauracích, tak bìhem doby než kuchaø pøipraví pokrm, cukráø lehce zhotoví tento dezert. K obohacení prostoru talíøe použijeme kousek èerstvého ovoce, trochu omáèky dle vlastního uvážení, mùžeme dodat kopeèek zmrzliny, zejména v letním období. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |