�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
CULINARY WORLD CUP LUXEMBOURG - USA / - 4. |
Autor: Jiøí Øezáè z Vìtrníku Datum vyd�n�: 03.12.2010 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1467 |
Ameriètí hromotlukové si lepší poøadí pohoršili pìtichodovým menu a pøedkrmy, vèetnì cukrárny. V osmiporcové míse a fingerfoodech drželi vyrovnaný krok s nejlepšími v této kategorii se Švédy. |
Spojené státù americké -3. místo, 2 zlaté medaile V úvodu lze rovnou øíci, že ameriètí hromotlukové si lepší poøadí pohoršili provedením pìtichodového menu a pøedkrmy, vèetnì cukrárny. V osmiporcové míse a fingerfoodech drželi vyrovnaný krok s nejlepšími v této kategorii se Švédy, a dokonce o dvì desetiny pøedèili i celkového vítìze Singapur. Ale pak se v dalších disciplínách dostal jejich výkon na naklonìnou rovinu a vidina celkového prvenství se zaèala pozvolna svažovat do dálav.
Týmový šéf byl jedním z èlenù výboru, který rozhodl o zmìnì pravidel v teplé kuchyni. Tohle pøedpisové nóvum považuje za spravedlivé a mantinely pro výkon teplé kuchynì tak mají pro všechny stejný plošný i délkový rozmìr. Skonèila tím éra toho, že nám na akèní soutìž pøijelo 80 procent hotových výrobkù, kdy soutìž ve vaøení byla spíše soutìží v kompletaci surovin. Ke tøem nejlepším týmùm 11. roèník svìtového kulináøského poháru v Luxemburku náleží ještì jedna poznámka. Všechny tyto týmy zaslaly do vrcholového boje pouze svá seniorská družstva a nikoli juniorská. - pokraèování - |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |