�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Velikonoèní recepty - FIALA |
Autor: Fiala - Praha Datum vyd�n�: 14.04.2011 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1547 |
Po vychladnutí potøeme šlehaèkou s vajeèným koòakem. Necháme minimálnì 1 hodinu vychladit v lednici. Polijeme (zatøeme) tenkou vrstvou želu. Dìlíme na øezy a zdobíme šlehaèkou a dekorem. |
Oøíškové øezy s vajeèným koòakem
Písková hmota Oøíšková hmota 300 g rybízu Šlehaèka s vajeèným koòakem Dekor * Základní recept na žel: Zhotovení Peèná teplota: 180 - 190°C Po vychladnutí potøeme šlehaèkou s vajeèným koòakem.
|
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |