�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
GastroHradec - 16. roèník / -2. |
Autor: Jiøí Øezáè z Vìtrníku Datum vyd�n�: 16.04.2011 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1549 |
Dotyèní si mohou zvolit možnost, zda chtìjí tvoøit po cukráøsku nebo v umìleckém ztvárnìní. Kategorie "Umìlecký výrobek" vytváøí cukráøské futurum, kde tvùrce mùže plnì podøídit svou nápaditost námìtové myšlence a zpùsob jejího ztvárnìní. |
Soutìžní cukraøina sestává z mnoha rozmanitých podob. Jednu její tváø nalezneme v seniorském a juniorském provedení. Mùžeme se s ní ale rovnìž setkat u handicapovaných soutìžících, kde si dotyèní zvolí možnost, zda chtìjí tvoøit o cukráøku nebo v umìleckém ztvárnìní. Kategorie "Umìlecký výrobek" vytváøí cukráøské futurum, kde tvùrce mùže plnì podøídit svou nápaditost námìtové myšlence. To že zpùsob oznaèení nìkterých výrobkù dokáže redaktory nìkdy hodnì potrápit lze názornì spatøit na èokoládovém exponátu u kterého se nalézají dvì èíselná oznaèení, viz. níže. Kategorie "Umìlecký exponát" 1 - Karolína Kocincová U/1 38,25 Kája & Síma & Kempi 2. místo Vladimír Krofta jun. (foto v rozpracování) Juniorští soutìžící se na 16. roèníku GastroHradce v umìlecké kategorii zpodobnili svou tvorbu následujícím zpùsobem 1 - Nýdrlová Eliška U/J2 39,25 Støední škola gastronomie a služeb Nová Paka A zde zaèíná nikdy nekonèící problém s identifikací exponátù. Povšimnìte si dvou popisek s èísly 98 a 100, které patøí odlišným soutìžícím. Otázka v tomto pøípadì zní, kterým??? Podle dodaných výsledkù èíslo 98 náleží Josefu Nagymu, ale èíslo 100 mùže být rovnìž Vladimír Krofta v jiné kategorii (viz. výše). Prosíme tímto oba majitele uvedených èísel aby se nám ozvali a pomohli urèit vlastnictví výrobkù. - pokraèování - |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |