�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Øecký velikonoèní chléb |
Autor: red. Datum vyd�n�: 19.04.2011 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1552 |
Na troše másla zpìníme jarní cibulku a zalijeme ji kuøecím vývarem. Uvedeme do varu a pøidáme 2/3 hrášku, máslo, Martini, sùl a pepø. Krátce povaøíme a pak základ polévky rozmixujeme. |
Suroviny 1 kg mouky Pøíprava Droždí, mléko a cukr rozmícháme a necháme asi 10 minut odležet. Doplnìk Zpùsobu vložení vajec je celá varianta. Mùžeme ukrojit špici chleba a vložit oloupaná rozpùlená vejce. Èi si zvolíme sami jejich poèet a pohu uložení atd. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |