�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Velikonon pohrek Rbli

Autor: FIALA - PRAHA s.r.o.
Datum vyd�n�: 20.04.2011
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1553

Mufinovou hmotu naplnme do mufinov formy 1ks/40 g
Npl NussgeNuss nastkme do mufinov hmoty
Peeme pi teplot asi 190 C po dobu 20 - 25 minut
Po vychladnut zdobme hvzdicovou trubikou sms krmu vajenho likru Rbli.

fiogf49gjkf0d

Muffinov hmota

100 g muffin  - mchat asi 3 minuty velkou metlou na stedn  rychlost
400 g oleje    
400 g vody

Npl

300 g NussgeNuss - promchat a nechat 10 minut odstt
210 g vody

Krm vajen likr Rbli

200 g Leichte Fllcreme (lehk plnic krm) mchat 5 minut malou metlou na vy
200 g vody                                                    rychlost 
300 g smetany, tekut, chlazen
 40  g Dessertpaste Eierlikr
150 g mrkve (nastrouhan na jemno) - mchat za pilvn vajenolikrovho krmu 
  40 g ovocn nebo citronov vy

Dekor   

Marzipnov Rbli
Mohrenglanz Zartbitter

Zhotoven
Mufinovou hmotu naplnme do mufinov formy 1ks/40 g
Npl NussgeNuss nastkme do mufinov hmoty
Peeme pi teplot asi 190 C po dobu 20 - 25 minut
Po vychladnut zdobme hvzdicovou trubikou sms krmu vajenho likru    
  Rbli
Vzniklou ozdobu namkujeme polevou Mohrenglanz Zartbitter a vlome    
   marcipnov mrkve

Uveden suroviny nakoupte u fa. FIALA - PRAHA, s.r.o.


Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku