fiogf49gjkf0d
450 g Mürbeteig (køehké tìsto)
vyválené na 2 mm upeèené
600 g piškotové rolády, svìtlé
100 g meruòkového džemu
------------------------------------------------------
Crema Italian Sahne (Italská krémová šlehaèka)
120 g Alaska Expres Neutral
140 g vody ca. 25 °C
90 g Eispaste Italianische Vanille Creme/Crema Italiana
600 g smetany, vyšlehané, neslazené
Zpracování
Alaska- expres Neutral rozpustíme ve vodì, vmícháme smetanu a Eispaste Crema Italiana a vše dùkladnì promícháme
--------------------------------------------------
Mandlovo-pistáciová šlehaèka
120 g Alaska express Neutral
140 g vody ca. 25°C
40 g Dessertpaste Mandel – Pistazie
600 g smetany vyšlehané, neslazené
Zpracování
Alaska- expres Neutral rozpustíme ve vodì. Vmícháme Dessertpaste Mandel – Pistazie a zalijeme šlehaèkou
-------------------------------------------
Dekor
100 g Cristaline grün
150 g smetana na zdobení
22 ks velikonoèních ozdob
40 g pistácií sekaných
Pøíprava
Korpus Mürbeteigového tìsta potøeme meruòkovým džemem a navrch položíme polovinu piškotové rolády.
Naneseme Crema Italian Sahne (Italská krémová šlehaèka), položíme druhou polovinu piškotové rolády a dobøe pøitlaèíme.
Poté naneseme na povrch námi zhotovenou „Mandlovo-pistáciová šlehaèku“ a necháme odstát v chladu asi 2 hodiny.
Po ztuhnutí neželírujeme s dekórem Cristaline grün.
Dekorujeme šlehaènou na zdobení, èokoládovým dekórem a sekanými pistáciemi.
Uvedené suroviny nakoupíte u fa. FIALA - PRAHA, s.r.o.