�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
GastroHradec -16. roèník /- 5. |
Autor: Jiøí Øezáè z Vìtrníku Datum vyd�n�: 27.04.2011 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1557 |
To, že náše první soutìžní družstvo tento zpùsob exhibice bralo nadmíru vážnì, svìdèí prakticky plná úèast všech èlenù jeho základní sestavy, kdy mezi nimi nechybìli ani cukráøští specialisté, Lukáš Skála a Pavlína Klopštofová. |
16. roèník GastroHradce mìl jednu zajímavou premiéru v pøítomnosti Národního týmu AKC ÈR. Kulinární reprezentanti ovšem nepøijeli mìøit své síly se školními soutìžícími èi jejich staršími kolegy, nýbrž provìøit si svoje osobní poznatky nabývaných již více než dva roky v novém národním složení. Nebyl to avšak prioritní zámìr jeho hradecké úèasti, nýbrž i složení prùbìžného úètu široké gastronomické veøejnosti, jak nám sdìlil manažer reprezentaèního celku Tomáš Konopka. To na stranì jedné, kdy v úèasti byla i ukázka zámìru pøiblížení soutìžícím i zájemcùm úroveò kulinárního standardu svìtové soutìžní gastronomie. Dùvodem byla rovnìž i holá skuteènost, že národní tým na domácí pùdì neprovádí prezentaci své práce v širším mìøítku, kdy právì naše nejmasovìjší soutìž byla vhodným prostøedím pro pøedstavení jeho práce, v tomto pøípadì tabule studené kuchynì. To, že náše první soutìžní družstvo tento zpùsob exhibice bralo nadmíru vážnì, svìdèí prakticky plná úèast všech èlenù jeho základní sestavy. Co dál v nejbližší dobì, byla otázka na vzdálenost, která nás dìlí od poøádání gastronomického vrcholu novì sestaveného národnímu družstva, kterému do tohoto cíle zbývá již pouhý rok a pùl? |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |