�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Cukráøské pìny

Autor: red.
Datum vyd�n�: 11.05.2011
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1564

Z pìny vykrajujeme dvìma polévkovými lžícemi noèky, klademe na talíø, ozdobíme karamelovou smetanou a zbytkem toppingu. Nakonec ozdobíme lupínky pražených mandlí. Pìnu pøipravíme do pohárù nebo sklenìných misek.

fiogf49gjkf0d

Suroviny       Na 10 porcí
Kokosová pìna Nestlé     165 g
Mléko        0,3 l
Smetana 33 %      0,15 l
Karamelový topping Nestlé     40 g
Mandle   20 g

Smìs na kokosovou pìnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pìny a dáme vychladit. Smetanu mírnì našleháme (musí zùstat tekutá) a zamícháme 2/3 karamelového toppingu Nestlé. Z pìny vykrajujeme dvìma polévkovými lžícemi noèky, klademe na talíø, ozdobíme karamelovou smetanou a zbytkem toppingu. Nakonec ozdobíme lupínky pražených mandlí. Pìnu mùžeme také pøipravit do pohárù nebo porcelánových misek.


 

Suroviny    Na 10 porcí
Kokosová pìna Nestlé     165 g
Mléko   0,3 l 
Kompotované broskve   250 g
Jahodový topping Nestlé 30 g 
Ovoce (rybíz, kiwi, ananas, mango …)  50 g

Smìs na kokosovou pìnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pìny. Na dno pohárù položíme krájené broskve. Cukráøským sáèkem s velkou trubièkou nastøíkáme ušlehanou pìnu. Pohár ozdobíme ovocem a jahodovou omáèkou. Mùžeme pøidat snítku máty nebo meduòky.


Vytisknuto dne 27.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku