�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Poleva na vìtrníky |
Autor: Jana + Ája Datum vyd�n�: 18.05.2011 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1569 |
Já používám polevu pøipravenou z mletého cukru, bílku a karamelového kuléru, což je troška cukru upáleného na co nejtmavší karamel, skoro spálený, a zalitá troškou vody. Ta voda se povaøí, zabarví skoro do èerna. |
Já používám polevu pøipravenou z mletého cukru, bílku a karamelového kuléru, což je troška cukru upáleného na co nejtmavší karamel, skoro spálený, a zalitá troškou vody. Ta voda se povaøí, zabarví skoro do èerna, a do polevy jí dám asi lžièku nebo dvì - podle potøeby a barvy. Má to i vùni karamelu. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |