�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Tiramisu |
Autor: Petr ma Datum vyd�n�: 17.10.2011 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1599 |
Mascarpone prolehejte se zbytkem cukru, pidejte zrnka z vanilkovho lusku (mete nahradit vanilkovm cukrem) a postupn pidvejte sherry, nebo njak likr. Krm mus bt voav a leskl. Nakonec pimchejte pomeranovou vu |
4 porce 15 dlouhch cukrskch pikot Fantastick a tradin italsk desert. Tiramisu lze peloit jako Zvedni m to znamen, e by i samotn desert ml bt nadchan a chuov pln. Pipravte si stedn hlubokou msu o prmru asi 30cm (nejlpe hranatou), naskldejte do n pikoty tsn vedle sebe |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |