�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Kokosov rolda |
Autor: Libue Baantov Datum vyd�n�: 12.01.2002 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=160 |
Kokos spojme s mslem, cukr s citrnovou vou. Na alobal rozvlme obdlnk cca 7x25 cm, doprosted nasypeme kandovan ovoce |
INGREDIENCE 100 g strouhanho kokosu 100 g cukru 100 g msla 2 lce kandovanho ovoce citrnov va mln okoldov poleva POSTUP PPRAVY Kokos spojme s mslem, cukr s citrnovou vou. Na alobal rozvlme obdlnk cca 7x25 cm, doprosted nasypeme kandovan ovoce, stome a upevnme. Nechme v chladnice ztuhnout. Nakonec polijeme teplou okoldovou polevou a opt nechme ztuhnout. |
Vytisknuto dne 24.11.2024 ze serveru |