�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Vánoèní recepty - Snìhulák

Autor: Martin Braun
Datum vyd�n�: 30.11.2011
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1622

Tìsto vyrolujeme na sílu 3 mm a vypíchneme snìhuláky. Vložíme na plech a pøi teplotì asi 200 °C odpeèeme po dobu 5 minut. Vychladnuté snìhuláky spojíme pomeranèovým krémem dohromady.

fiogf49gjkf0d

Snìhulák 60 ks

2100 g køehkého (lineckého) tìsta
  600 g pomeranèového krému

Dekorace
900 g Mohreglanz Vannille
125 g Mohrenglanz Zartbitter
300 g kokosových hoblin jemných
Tìsto vyrolujeme na sílu 3 mm a vypíchneme snìhuláky. Vložíme na plech a pøi teplotì asi 200 °C odpeèeme po dobu 5 minut. Vychladnuté snìhuláky spojíme pomeranèovým krémem dohromady. Snìhuláky mùžeme též zhotovit z perníkového tìsta, které je však nutno zhotovit na sílu 4 mm.

Recept na køehké tìsto
1000 g Mürbella
  400 g  margarin na peèení, mìkký
  100 g vajec
Všechny suroviny dùkladnì prohnìteme
Rychlohnìtaè 2 + 6  minut
Spirálový hnìtaè 3+6 minut

Recept na pomeranèový krém
1000 g Bianka
1000 g krémového margarínu nebo másla
  500 g vody popø. vajec
  125 g Dessertpaste Orange

Bianku a krém mícháme do pìny. Poté pozvolna pøidáváme vodu èi vejce a dobøe vyšleháme. Pøidáme aroma Dessertpaste. Všechny tuènì vytištìné suroviny obdržíte u spoleènosti FIALA – Praha  s.r.o., vèetnì poboèek, viz banner na cukrar.cz (vlevo na hlavní stranì).


Vytisknuto dne 24.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku