�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Vnon cukrov - Lineck cukrov

Autor: Martin Bernek
Datum vyd�n�: 01.12.2011
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1623

My se na naem portlu budeme vnovat vrob osmi druh vnonho cukrov a prvodcem sladkou vnon tmatikou bude cukrsk mistr Martin Bernek.

fiogf49gjkf0d

Kulinsk studio Divok vaeka Michala Bartka v Brn, majc ve sv nplni kuchask vukov kurz pro veejnost i profesionly, se vyznauje ir klou psobnosti, do n nle pedvn gastronomickch informac a poznatk fkuchae Michala Bartka, je zskal pi svm psobench v tuzemskch restauracch a poznatkovch cest v Evrop, australskm i asijskm kontinentu.
Do tmatick vbavy Divok vaeky nle i cukrsk kurzy, kter jsou vtanm nmtem, mimo jin, ped blc se dobou vnonch svtk.
My se na naem portlu budeme vnovat vrob osmi druh vnonho cukrov a prvodcem sladkou vnon tmatikou bude cukrsk mistr Martin Bernek.

                                             LINECK KOLEKA

Suroviny
Ca. 460 g hotovho tsta, 210 g mouka hladk, 70 g cukr mouka,
 140 g tuk, 2 loutky, 6 g prek do peiva, 1 citron kra i va, 150 g marmelda kysel.

 
               Lineck tsto domc                                       Rozvlen na plt 0.5 cm

 
Vypichovn rznch tvar a skldn na        Peeme do zlatova 180 -190 C
pec papr                                                        Vce kus= vy teplota

 

Postup
Vechny suroviny smchme dohromady a zpracujeme v kehk tsto a nechme odleet.
Vyvlme plt vysok 0,5 cm a vykrjme tvary, kter upeeme do zlatova 180 C (160 C Hork vzduch). Po vychladnut polovinu tvar poteme marmeldou s citronovou vou a lepme k sob.

pt - Ischelsk dortky -  

 

 


Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku