�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Vánoèní cukroví - Ischelské dortíèky |
Autor: Martin Beránek Datum vyd�n�: 02.12.2011 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1624 |
Všechny suroviny smícháme dohromady ve vláèné tìsto. Necháme pøes noc odpoèinout v chladu. Vyválíme plát vysoký 0,5 cm a vykrajujeme koleèka. Peèeme pøi 180 °C. Po vychladnutí polovinu koleèek potøeme èokoládou a dozdobíme plátkem mandle. |
Další v osmidílné sérii receptù vánoèního cukroví tvoøeného v kulinárním studiu Divoká vaøeèka Michala Bartáka, budou ischelské dortíèky. Tématem ná opìt provede Martin Beránek. Suroviny Cca 750 g hotového Postup Obrázky jsou pojaty èíselnì zleva doprava, od shora dolù |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |