�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Vánoèní cukroví - Corn hrudky |
Autor: Martin Beránek Datum vyd�n�: 06.12.2011 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1626 |
Martin Beránek nás pro tentokrát zavádí prostøednictvím brnìnského studia Dvoká vaøeèka k dalšímu vánoènímu tématu, kterým jsou tzv. Corn hrudky. Jejich základem i charakteristikou jsou kukuøièné lupínky. |
Martin Beránek nás pro tentokrát zavádí prostøednictvím brnìnského studia Dvoká vaøeèka k dalšímu vánoènímu tématu, kterým jsou tzv. Corn hrudky. Jejich základem i charakteristikou jsou kukuøièné lupínky. Zde je nutno dodržovat recepturní pomìry, aby cukroví vytvoøilo konzistenèní celek. Corn hrudky Suroviny Obrázky jsou pojaty èíselnì zleva doprava, od shora dolù Postup
|
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |