�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Vánoèní cukroví - Domácí Rafaelo

Autor: Martin beránek
Datum vyd�n�: 12.12.2011
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1629

Rafaelo, a tentokrát domácí, mùžeme si rovnìž zhotovit i ve formì vánoèního peèiva. Ze stejného studia, se stejným lektorem na stejném cukráøském portálu, pøinášíme pøedposlední díl receptù na vánoèní cukroví.

fiogf49gjkf0d

Rafaelo známe ve vícero druzích, kdy asi nejznámìjší budou z reklamy proslulé kokosové kulièky nebo i jeho zákusková podoba. Rafaelo, a tentokrát domácí, mùžeme si rovnìž zhotovit i ve formì vánoèního peèiva. Ze stejného studia, se stejným lektorem a na stejném cukráøském portálu, pøinášíme pøedposlední díl receptù na vánoèní cukroví.

Suroviny

Cca 850 g hotového
 450 g salko
 350 g kokos strouhaný jemný
 5 kapek aroma kokosové
 50 g kokos strouhaný jemný
 60 g mandle celé
 Papírové košíèky

 
 
 

Obrázky jsou pojaty èíselnì zleva doprava, od shora dolù

1 - Nastrouhaný kokos a kondenzované mléko smícháme dohromady, pøidáme Tuzemák nebo 
     kokosové aroma
2 - Pøilévání Tuzemáku
3 - Zpracování tìsta
4 - Tìsto utlaèíme. Vytlaèením vzduchu docílíme dokonalého propojení a necháme alespoò 1  
     den odpoèinout
5 - Ze zpracovaného tìsta vytvoøíme kulièku a doprostøed vpíchneme mandli a obalíme v 
     kokosu
6 - Finální výrobek

Postup
Kokos zalijeme salkem, pøidáme aroma a dobøe zpracujeme. Necháme nejlépe 24 hodin uležet. Kulièky plníme celou mandlí a obalujeme v kokosu. Uložíme do košíèkù.

 

 


Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku