�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Vánoèní cukroví - Vanilkové rohlíèky |
Autor: Martin Beránek Datum vyd�n�: 13.12.2011 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1630 |
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme køehké tìsto, které necháme odpoèinout. Tvarujeme rohlíèky a peèeme pøi 180 °C (160 °C horký vzduch). Ještì teplé obalujeme ve vanilkovém cukru. Necháme uležet. |
Závìreèní díl recepturního okteta na téma Vánoèní cukroví obnáší poslední díl v návodu zhotovení vanilkových rohlíèkù. Jistì, že se asi nebude jednat o až tak objevnou recepturu, protože vanilkové rohlíèky jsou vánoèní klasikou, ale mùžete si alespoò porovnat zpùsob peèení u vás doma a zde. Cca 500 g hotového Postup: |
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru |