�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Oøechová štola |
Autor: Martin Braun Datum vyd�n�: 16.12.2011 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1632 |
Suroviny oøechové náplnì dùkladnì promícháme a necháme asi 10 minut absorbovat vlhkost. Štolové tìsto odvážíme na 700 g èástíi. Z každé kusu vyválíme ètverce o rozmìru 30x30 cm. Na vzniklé ètverce namažeme oøechovou náplò v množství 700 g/ks. |
Oøechová štola -5 ks Tìsto - 2000 g máslového droždí Plnìní Vanilinový cukr Postup Potøebné suroviny a poradenství obdržíte u firmy FIALA-PRAHA s.r.o. , výhradního dovozce výrobkù firmy MARTIN BRAUN, Backmittel und Essenzen KG, SRN. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |