�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Dezert pohádka |
Autor: ISŠ Frenštát p. Radhoštìm Datum vyd�n�: 18.01.2012 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1647 |
Sachrova hmota (plát) - Žloutky šleháme za postupného pøidávání oleje. Bílky s cukrem vyšleháme v pevný sníh. Obì hmoty spojíme a zamícháme mouku s kakaem. Hmotu roztíráme na papír 30x20 cm. |
Sachrova hmota - korpus Surovina na krém:
Technologický postup: Sachrova hmota (plát) - Žloutky šleháme za postupného pøidávání oleje. Bílky s cukrem vyšleháme v pevný sníh. Obì hmoty spojíme a zamícháme mouku s kakaem. Hmotu roztíráme na papír 30x20 cm. Plát peèeme pøi teplotì 220 °C. Na upeèený plát naneseme vyšlehaný krém. Na krém naneseme náplò, kterou si pøipravíme vyšleháním másla s mouèným cukrem, pøidáním mletých oøechù a rumu. Po ztuhnutí vypichujeme koleèka a potahujeme v èokoládové polevì.
|
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru |