�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Nadoblaèná cukraøina

Autor: red.
Datum vyd�n�: 20.03.2012
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1674

Kam je až cukráøské umìní schopno zajít nám pøedvádí pøehled ze svìtových soutìžních scén "Artistika" o nejlepší skulpturu z potravináøské suroviny. Autorství náleží tzv. horním desetitisícùm vyvolených, kteøí tvoøí místo rukou srdcem.

fiogf49gjkf0d

 Kam je až cukráøské umìní schopno zajít nám pøedvádí pøehled ze svìtových soutìžních scén "Artistika" o nejlepší skulpturu z potravináøské suroviny. Autorství náleží tzv. horním desetitisícùm vyvolených, kteøí tvoøí místo rukou srdcem a nástrojem díla je umìlecká myšlenka.

  

  

  

  

  

  

  

  


Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku