�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Makový høbet |
Autor: Petr Severa Datum vyd�n�: 02.04.2012 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1678 |
Žloutky, cukr, mouèka a tuk tøeme do pìny za postupného pøidávání vody. Hrubou mouku smícháme s peèivovým práškem, oøechy, mákem a mletou skoøicí. Vyšleháme z bílkù tuhý sníh. |
vejce celá 0,250 kg Techologický postup: Žloutky, cukr, mouèka a tuk tøeme do pìny za postupného pøidávání vody. Hrubou mouku smícháme s peèivovým práškem, oøechy, mákem a mletou skoøicí. Vyšleháme z bílkù tuhý sníh. Spojíme zlehka s tukovou èástí a pøidáme rum. Peèeme ve vymaštìné, vysypané formì. Možno polévat rùznými polevami nebo jen cukrovat. | Suroviny:
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru |