�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Skldan ezy

Autor: Libue Baantov
Datum vyd�n�: 12.01.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=168

Mouku smchme s prkem,cukrem, dme tuk, vejce, rum a tsto dobe propracujeme.

fiogf49gjkf0d


INGREDIENCE
50 dkg hladk mouky
20 dkg cukru pudru
7 dkg tuku (Hera)
2 a 3 vejce
1 prek do peiva
rum

POSTUP PPRAVY
Mouku smchme s prkem,cukrem, dme tuk, vejce, rum a tsto dobe propracujeme. Z tsta vyvlme na pomouenm vle 3-4 placky, kadou zvl᚝ peneseme na plech a upeeme ve stedn tepl troub. Po dvou a tech dnech upeen placky spojme mslovm krmem a zavaeninou - placka, zavaenina, krm, placka. Na vrchn placku dme krm a posypeme mletmi oechy, postkat okoldovou polevou. Krjme mal kousky.

Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku