V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
fiogf49gjkf0d
Uvaen krm se nech vychladnout a pot se pid mslo v pomru 1 : 1 kdy dlme mslov krm, a 1 dl msla na 5 dl krmu kdy pipravujeme loutkov krm nap. na vneky.
Zkladn loutkov krm
Receptura:
0,660 kg voda, 0,070 kg suen mlko, 0,170 kg cukr krupice, 0,100 kg krmov prek (Gustin - kukuin krob), 0,055 kg loutky tekut (nen nutn), 0,020 kg vanilkov cukr
- 4/5 vody + suen mlko + cukr krupice -> krtce prolehme a uvedeme do varu
- zbyl 1/5 vody se proleh s krmovm prkem a loutky -> nalijeme do pedel vac smsi a dn provame nesm mt krobnatou pchu
- po skonen varu vmchme vanilkov cukr
Laskonky
blky 0,160 kg, cukr krupice do blk 0,120, cukr krupice na rozvar 0,240 kg, voda na vaen cukru 0,100 kg, cukr mouka 0,100 kg, mandle jemn strouhan (keu) 0,220 kg
Laskonky nemknou proto, e do hmoty dvte oky msto kokosu, to nem na ono vlhnut vliv, alespo ne podstatn. Korpusy je nutn dn vysuit, mly by "zvonit". Vlhnut me bt zapiinno nadmrn velkou vlhkost v lednici.
|