�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Tarte Tatin |
Autor: red. Datum vyd�n�: 30.11.2012 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1766 |
Pro lep efekt poslze na cukr v pnvi dme spirlovit pltky jablek okoennch skoic. Povrch jablek pokryjeme lstkovm tstem tak aby jablka byla vechna dobe zakryt a pi 176.6C peeme a do zhndnut tsta. |
Tarte Tatin se dl z jablek a pokud mono nakyslch. V ppad e nemte kysel jablka, tak nakonec i jin jablka udlaj stejnou slubu, ale z ananasu bych to ndlal. Tarte Tatin Jablka nakrjme na pltky siln asi ¾ cm, pokapeme citrnem a dme stranou. Peen mounk nechme asi 5 minut odpoinout pak ho vyklopme na velk tal. |
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru |