�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
FIALOVÝ Zlièín / -2. |
Autor: Jiøí Øezáè z Vìtrníku Datum vyd�n�: 04.12.2012 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1770 |
Zchladlý korpus rozpùlíme a vložíme do naolejované a cukrem vysypané formy. Naplníme, uhladíme a naneseme Alaska-express Winterpflaume. Necháme ztuhnout v lednièce asi 1 hodinu. |
Zlièínská pøedvádìcí akce spoleènosti FIALA - PRAHA spoèívala v prezentaci zhotovení moderních zákuskù. Jednalo se v tomto pøípadì o cukráøský sortiment, který je u Fialù teprve krátce v nabídce èi teprve se dostane pøed zraky zákazníka až po novém roce. Úèelem semináøe bylo seznámení zájemcù o progresivní novinky z vývojové dílny spoleènosti Martin Braun, která vyslala na pražskou misi svého firemního lektora. Malý dort - s pøíchutí ledových švestek Suroviny pro 4 malé dorty, 18 cm prùmìr, vysoký 5 cm, 32 øezù Koøenìný korpus 425 g pšenièné mouky Winterpflaumen-Sahne Ozdoba Zhotovení Zchladlý korpus rozpùlíme a vložíme do naolejované a cukrem vysypané formy. Naplníme, uhladíme a naneseme Alaska-express Winterpflaume. Necháme ztuhnout v lednièce asi 1 hodinu. Rozevøeme kruhy, naneseme vrstvu Cristaline a obložíme Dekorplatte. Výrazy Potøebné suroviny a poradenství obdržíte u firmy FIALA-PRAHA s.r.o., výhradního dovozce výrobkù firmy MARTIN BRAUN, Backmittel und Essenzen KG, SRN. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |