�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
FIALOVÉ Vánoce ve Zlièínì / - 3. |
Autor: Martin Braun Datum vyd�n�: 07.12.2012 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1776 |
Uvedené suroviny zpracujeme do vláèného a hladkého tìsta.To poté dùkladnì zchladíme a zpracujeme obvyklým zpùsobem. Teplota peèení asi 200 °C. Doba peèení asi 10 minut. |
Vánoèní perníkové sušenky 26 kornoutù á 100 g Suroviny Postup
Skoøicové hvìzdy Suroviny Bílková poleva Postup Mandlovou hmotu vyrolujeme na 8 mm vysoký plát, který potøeme bílkovou polevou a vypichujeme hvìzdy. Potøebné suroviny a poradenství obdržíte u firmy FIALA-PRAHA s.r.o., výhradního dovozce výrobkù firmy MARTIN BRAUN, Backmittel und Essenzen KG, SRN. |
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru |