�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Koláè 4 x 3

Autor: Libuše Bažantová
Datum vyd�n�: 14.01.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=181

Elektrickým šlehaèem našleháme vejce s cukrem a olejem. Pøidáme mouku s kypøicím práškem a promícháme. Ušlehané tìsto vlijeme do tukem vymazané a moukou vysypané formy, ovoce poprášíme moukou a hustì je klademe na povrch.

fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
3 vejce
3 lžíce oleje
3 lžíce cukru
3 lžíce polohrubé mouky
1/4 balíèku prášku do peèiva
asi 300 g èerného bezu (ostružin)
drobenka z másla, mouky a cukru
skoøice

POSTUP PØÍPRAVY
Elektrickým šlehaèem našleháme vejce s cukrem a olejem. Pøidáme mouku s kypøicím práškem a promícháme. Ušlehané tìsto vlijeme do tukem vymazané a moukou vysypané formy, ovoce poprášíme moukou a hustì je klademe na povrch. Posypeme drobenkou a skoøicí a upeèeme do rùžova v mírnì vyhøáté troubì.


Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku