�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Velk svten bbovka |
Autor: Libue Baantov Datum vyd�n�: 14.01.2002 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=182 |
Tuk, cukr a loutky uteme do pny. Stdav pidvme mouku smchanou s vanilkovm pudinkem a prkem do peiva. Naposledy pimchme snh z blk. Tsto vlijeme do vymatn a strouhankou vysypan (vt) formy a zvolna peeme. |
INGREDIENCE 1 mslo (nebo Hera) 6 loutk 300 g cukru 450 g polohrub mouky mlko (podle poteby 4-6 dcl) 1 vanilkov puding prek do peiva va z jednoho citronu snh ze 6 blk tuk a strouhanka na vysypn formy POSTUP PPRAVY Tuk, cukr a loutky uteme do pny. Stdav pidvme mouku smchanou s vanilkovm pudinkem a prkem do peiva. Naposledy pimchme snh z blk. Tsto vlijeme do vymatn a strouhankou vysypan (vt) formy a zvolna peeme. |
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru |