�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Moravsk pohr v Bzenci dortov tvorba / -1.

Autor: Ji ez z Vtrnku
Datum vyd�n�: 09.03.2013
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1831

11. sada Moravskho pohru v dortov tvorb roku 2013 nleela Bzenci, konkrtn Stedn kole Gastronomie, hotelnictv a lesnictv Bzenec, kdy tato kola se pedstavila v hvu novot sv integrace a pod novm editelem.

fiogf49gjkf0d



11. sada Moravskho pohru v dortov tvorb roku 2013 nleela pod reisrskou taktovku Bzenci,  tentokrt v nov designaci  Stedn kola Gastronomie, hotelnictv a lesnictv Bzenec.
Jak je patrno z nzvu, dolo v tomto kolskm zazen k vrazn promn, a to dvojho druhu. as trhnul oponou a z pdia aktivn scny  odeli ti, kte zde zanechali vn otisk lpje originln kvality.
Byli to otec zakladatel Moravskho pohru Emanuel Budk a ten, kdo hzel plnmi lopatami do parnho stroje vkonu, editel Emil evk.

Bzeneck kola pln novot

Takto asi bude znt nejvstinji mezititulek promn, kter nastaly u koly, kter svmi cukrskmi vsledky dokzala s spchem konkurovat gigantm jakmi jsou Praha, Brno a dal metropole eska, na mnohem personln obsazenjch soutch, ne tomu bv pi Moravskm pohru. A nejenom konkurovat, ale i nejednou pedt.
A prv cukrov vavny byly - a stle jsou - jednou z nejlepch navigac pro ty, kterm nzev Bzenec mnoho nekal, ppadn kal-li vbec co.
Prvou promnou bylo slouen obor gastronomie, hotelnictv, lesnictv a rybstv.
Promnou druhou, byla nov postava v ele vech slouench  studijnch obor, kterou je editel Libor Mark, o kterm bude e v nkterm z nsledujcch dl reporte.

Prozice soutnho zadn mly nsledujc znn

1. slavnostn vrobek - jedno nebo vceposchoov dort libovolnho tvaru do hmotnosti 5-ti kg na voln tma a degustan vzorek. jeho hmotnost do se rovn hodnot cca 1kg, a podmnkou zhotoven  jsou stejn suroviny a chuov odpovdat slavnostnmu dortu. Nemus bt nazdoben.
2. ti druhy dezert od kadho druhu 6 kus + 3 kusy na hodnocen. Stanoven hmotnost je do 40g u jednoho kusu dezertu.
3. dekoran vrobek z jedlch materil (nap. modelovac hmoty, okoldy, grilie, karamelu, plastickho cukru apod.)

Ze trncti soutcch byla vtina v duchu nzvu soute z Moravy a dva astnci byli vrn ptel z Bratislavy a Nitry.



 
 
   Vtzn prce Moniky Kroupov, S gastronomie, hotelnictv a lesnictv Bzenec

O stupn vtz se podlila trojice dvek v poad:

1  Kroupov Monika, S gastronomie, hotelnictv a lesnictv Bzenec
2 Parmov Hana,Hotelov kola Frentt pod Radhotm
3 Vaculov Veronika, S hotelov a slueb Krom


   
     Zleva: 3. - Vaculov Veronika  1. - Kroupov Monika  2. - Parmov Hana                         
                               - pokraovn -


Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku