�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Rozdl mezi maroknkou a florentnkou |
Autor: Tonti a Veverka Datum vyd�n�: 20.03.2013 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1837 |
By mezi maronknkami je vizuln pbuznost, jedn se o jin druh cukrsk poivatiny. Nezbytnost pi vrob je sprvn obsad medu, kter zajiuje jejich pjemnou chu na jazyku a tanost. |
By mezi maronknkami je vizuln pbuznost, jedn se o jin druh cukrsk poivatiny. Maroknky a florentinky jsou nejenom chutnm, ale i vtanm zbom mnoha cukrren, Nezbytnost pi vrob je sprvn obsad medu, kter zajiuje jejich pjemnou chu na jazyku a tanost. FLORENTINKY
MAROKNKY Suroviny * 300 ml smetany ke lehn Postup Ve dme do jednoho hrnce, dobe promchme a do varu a pot p odstavme. Po vychladnut dlme likou mal hromdky, kter likou trochu uplcme na /plech/pec papr a peeme pomalu a do zlatova. Po zchladnut lijeme maroknky okoldou. V rmci monost je vhodn jejich del uleen. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |